ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ(ΧΟΙΡΙΝΟ Η ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΦΙΛΕΤΟ)

Μαριναρουμε τα σουβλακια απο την προηγουμενη μερα σε ενα μειγμα απο δεντρολιβανο,ξυσμα λεμονιου,το χυμο μισου λεμονιου,1\2 ποτηρακι λευκο κρασι,2 κουταλιες σουπας σογια σος κ 1\2 φλυτζανακι ελαιολαδο.Πριν τα ψησουμε ταστεγνωνουμε καλα με απορροφητικο χαρτι κουζινας.Κλεισμενα σε ταπερ στο ψυγειο διατηρουνται ετσι για 3-4 ημερες.

Αυτο το αρθρο δημοσιευθηκε στο gastronomo τευχος 2 Ιουνιος 2006

About these ads
  1. Σχολιάστε

Ἀπαντῆστε

Fill in your details below or click an icon to log in:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Παρακολουθῆστε

Νὰ ἔρχεται κάθε νέο ἄρθρο στὰ εἰσερχόμενά σας.

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: