ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ*******

Χρονος  25 λεπτα  Μεριδες  8

ΥΛΙΚΑ

1  κουταλια σουπας ελαιολαδο

4 στηθη κοτοπουλου

1 κουταλακι γλυκου τσιλι σε σκονη

1 κοκκινη κ΄1 κιτρινη πιπερια κομμενες σε λωριδες

1 μεσαιο κρεμμυδι κομμενο σε λωριδες

1 σκελιδα σκορδου,ψιλοκομμενο κ΄λιωμενο

8 τορτιγιες ζεστες

1/2 μαρουλι ψιλοκομμενο

4 μετριες ντοματες ψιλοκομμενες

1 αβοκαντο κομμενο σε κυβους(προαιρετικα)

150 γρ philadelphia light

2 κουταλακια του γλυκου νερο

ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ

Ζεσταινετε το λαδι σε ενα μεγαλο αντικολλητικο τηγανι.Αναμειγνυετε το κοτοπουλο με το τσιλι κ΄τσιγαριζετε για 5-6 λεπτα μεχρι να ροδοκοκκινισει κ΄να ψηθει εσωτερικα.Το βγαζετε απο τη φωτια κ΄το τοποθετειτε σε ενα πιατο.Βαζετε τις πιπεριες κ΄το κρεμμυδι στο τηγανι κ΄τσιγαριζετε μεχρι να μαλακωσουν,προσθετοντας το σκορδο στο τελος.Επειτα,ριχνετε το κοτοπουλο στο τηγανι κ΄μαγειρευετε ολα μαζι για 2-3 λεπτα,ανακατευοντας ταυτοχρονα.Αραιωνετε το Ρhiladelphia light με λιγο νερο,μεχρι να γινει μαλακο.Για να σερβιρετε,βαζετε λιγο μαρουλι κ΄μερικα κομματια ντοματας πανω απο καθε τορτιγια,προσθετετε το κοτοπουλο με τα λαχανικα,μαζι με λιγους κυβους αβοκαντο.Ριχνετε απο πανω λιγη σως τυριου, τυλιγετε τις τορτιγες και σερβιρετε.

About these ads
  1. Σχολιάστε

Ἀπαντῆστε

Fill in your details below or click an icon to log in:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Παρακολουθῆστε

Νὰ ἔρχεται κάθε νέο ἄρθρο στὰ εἰσερχόμενά σας.

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: