ΥΛΙΚΑ
Για την ζυμη
1 ποτηρι αλευρι
1 ποτηρι νερο
1/2 ποτηρι βουτυρο
4 αυγα
ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Σε μια κατσαρολα βαζουμε 1 ποτηρι νερο να ζεσταθει.Ριχνουμε το βουτυρο τα ανακατευουμε καλα κ΄τα αφηνουμε να βρασουν.Υστερα ριχνουμε το αλευρι κ΄ανακατευουμε καλα κ΄γρηγορα μεχρι να ξεκολλησει η ζυμη απο την κατσαρολα.Την αφηνουμε να κρυωσει 10 λεπτα κ΄μετα ριχνουμε τα αυγα 1-1 ή χτυπημενα ολα μαζι.Αφου τα ανακατεψουμε καλα βαζουμε 1 κουταλια σουπας ή γλυκου(αναλογως το μεγεθος που θελουμε) απο την ζυμη πανω σε αντικολλητικο χαρτι κ΄τα βαζουμε στο φουρνο για 35-40 λεπτα.Αφου ψηθουν τα κοβουμε στην μεση ή ακομα καλυτερα ,τα κοβουμε απο την 1 μερια δεν τα χωριζουμε εντελως,κ΄τους βαζουμε κρεμα .
Για την κρεμα.
6 κουταλιες κορν φλαουρ
1 ποτηρι γαλα
1 ποτηρι ζαχαρη
λιγη βανιλια ή λιγο ανθονερο