ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ

250 γρ κουβερτουρα

1 ζαχαρουχο γαλα

250 γρ βιταμ

4 φλυτζανια καρυδια χοντροκομμενα

1 βανιλια  τρουφα

ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ

Λιωνουμε την κουβερτουρα  σε μπεν μαρι κ΄ριχνουμε  μεσα το βιταμ κ΄το γαλα.Αφου λιωσουν καλα  τα κατεβαζουμε κ΄ριχνουμε τα καρυδια κ΄την βανιλια.Αυτο το μειγμα το βαζουμε στο ψυγειο  κ΄οταν παγωσει το πλαθουμε κ΄το βουταμε στην τρουφα.

  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε